Novi Audi Q7

Prava veličina ne poznaje granice.Audi Q7.

Audi Q7 rezultat je ambiciozne ideje: nikada ne treba prestati s poboljšanjima. Ovaj model ima izražene muške karakteristike, ali ipak zrači lakoćom. U svojoj unutrašnjosti nudi udobnost na najvišem nivou. S još više slobodnog prostora za Vaše zamisli. 3.0 TDI motor ubrzava ovog snagatora s pet sjedala od 0 do 100 km/h već za impresivne 6,3 sekunde.

Audi Q7 multimedijska galerija

Snažan & markantan.Značajke Audija Q7.

Slobodan prostor za Vaše zamisli.Koncept prostora u Audiju Q7.

Otkrijte slobodni prostor varijabilne unutrašnjosti u novom Audiju Q7. U usporedbi s prethodnim modelom, prostor u unutrašnjosti za putnike je povećan. Osim toga u unutrašnjosti imate razne mogućnosti konfiguriranja: u drugom redu se u sklopu serijske opreme ugrađuju tri sjedala s naslonima s mogućnošću namještanja nagiba. Po želji se u trećem redu sjedala mogu primjerice dodati dva električno preklopiva pojedinačna sjedala, koja će Audi Q7 pretvoriti u model sa sedam sjedala. U tom slučaju ulazak u vozilo će Vam olakšati dvostruko preklopiva bočna sjedala u drugom redu sjedala.

Neusporediv osjećaj vožnje.Tehnologija lagane konstrukcije u Audiju Q7.

20 godina iskustva u laganoj konstrukciji ugrađeno je u razvoj novog Audija Q7. Ovaj model je s 3.0 TDI motorom lakši za čak 325 kilograma u odnosu na svog prethodnika. Mjere na području lagane karoserije prisutne su u brojnim detaljima Audija Q7 – od strujne mreže do podnice prtljažnika. Za još bolju učinkovitost i dinamiku u vožnji.

Preuzeto sa: audi.ba